צלעות טלה

אני אוהבת לבשל אוכל חגיגי, מיוחד שכל האורחים ילקקו את האצבעות !

אבל מה שאני אוהבת יותר זה שאני לא צריכה לעבוד קשה ואני מכינה את הסיר בחמש דקות ואת שאר העבודה התבשיל עושה בעצמו 😂ה

הוא מתבשל על אש נמוכה 4 שעות וזהו! 

קבלו מתכון של צלעות טלה !! 

צלעות טלה / כבש נעמה קדוש

1.5 קג צלעות טלה או כבש 

2 כפות שמן זית 

4 בצל

2 כפות סילאן 

1 כף צילי גרוס

1 כפית פלפל שחור גרוס

מלח גס 

כוס צימוקים

5 שזיפים 

אופן ההכנה:

1. חותכים את הבשל לרצועות מזהיבים בסיר עם שמן זית 

2. מוסיפים את הצלעות ומזהיבים מ2 הצדדים 

3. מוסיפים את הצימוקים , שזיפים, סילאן, צילי גרוס,מלח,פלפל

שחור

4. בכוס שמים 5 חוטי זעפרן ומים רותחים מערבבים וממתינים מספר דקות עד שהמים נהיים צהובים מוסיפים לסיר מרתיחים את התבשיל כשהתבשיל רותח מנמיכים את האש ומבשלים 4 שעות 

בתאבון