אני אוהבת לבשל אוכל חגיגי, מיוחד שכל האורחים ילקקו את האצבעות !
אבל מה שאני אוהבת יותר זה שאני לא צריכה לעבוד קשה ואני מכינה את הסיר בחמש דקות ואת שאר העבודה התבשיל עושה בעצמו 😂ה
הוא מתבשל על אש נמוכה 4 שעות וזהו!
קבלו מתכון של צלעות טלה !!
צלעות טלה / כבש נעמה קדוש
1.5 קג צלעות טלה או כבש
2 כפות שמן זית
4 בצל
2 כפות סילאן
1 כף צילי גרוס
1 כפית פלפל שחור גרוס
מלח גס
כוס צימוקים
5 שזיפים
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבשל לרצועות מזהיבים בסיר עם שמן זית
2. מוסיפים את הצלעות ומזהיבים מ2 הצדדים
3. מוסיפים את הצימוקים , שזיפים, סילאן, צילי גרוס,מלח,פלפל
שחור
4. בכוס שמים 5 חוטי זעפרן ומים רותחים מערבבים וממתינים מספר דקות עד שהמים נהיים צהובים מוסיפים לסיר מרתיחים את התבשיל כשהתבשיל רותח מנמיכים את האש ומבשלים 4 שעות
בתאבון