חזה עוף מוקפץ עם בצל וכוסברה נעמה קדוש
1 קג חזה עוף
3 בצל
1 כף כוסברה מיובשת
1 כף תבלין פילדלפיה
מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם
שמן זית
אופן ההכנה:
1. את הבצל חותכים לרצועות מטגנים עם שמן בסיר רחב עד להזהבה קלה
2. את החזה עוף חותכים לרצועות בעובי הרצוי ומוסיפים לסיר עם הבצל מטגנים יחד
3. מוסיפים את התבלינים מערבבים יחד
עד שמרבית מהחזה עוף מלבין
4. מנמיכים את האש מכסים את הסיר ומבשלים עוד 10 דקות
מערבבים מידיי פעם
בתאבון