עדשים כתומות וקארי נעמה קדוש
במקור ( מכללת אלימה)
1 כוס עדשים כתומות
2 כוסות מים
2 עגבניות
1 בצל
צרור כוסברה
1 כף שטוחה קארי
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה :
1. שוטפים את העדשים
בסיר מרתיחים את העדשים עם 2 כוסות מים עד שהמים מתאדים והעדשים מתרככות
2. במחבת חמה שמים קוביות בצל מאדים יחד מוסיפים מעט מים וממשיכים לאדות יחד
מוסיפים למחבת עגבניות חתוכות לקוביות וממשיכים לאדות עד להתרככות של העגבניות
3. מוסיפים למחבת את העדשים המבושלות
4. מוסיפים כוסברה קצוצה, מלח ותבלין קארי
מערבבים ואוכלים בתאבון