אלפחורס ביס
100 גרם אבקת סוכר
175 גרם חמאה רכה
2 ביצים
3/4 כוס קמח
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 שקית אבקת אפיה ( 10 גרם)
250 גרם קורנפלור
לערבל במיקסר חמאה וסוכר במהירות איטית להוסיף 2 ביצים
להוסיף בפעמיים את הקמח, קורנפלור, אבקת אפיה ופודינג וניל לערבל עד לקבלת בצק רך ומעט דביק..
לעטוף בניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעה לפחות .
להוציא ולחלק ל2 את הבצק לפזר קורנפלור על משטח העבודה לרדד ולראות מיני עיגולים( בעזרת פקק של בקבוק מים מינרלים) ..
להניח על נייר אפיה ולאפות ב 170 מעלות כ 16 דקות
העוגיות נשארות לבנות ..
לקרר היטב ליצור סנדוויץ' מכל 2 עיגולים ולמרוח ריבת חלב בצרכז
את העוגיה יש למחוץ מעט ולגלגל בקוקוס..