בויוס טורקי במילוי גבינות או תפו"א
1 קילו קמח
1 כף חומץ
3 כוסות מי ברז ( 1 כוס ניתן להמיר בסודה בטעם לימון)
2 כפות שמן קנולה
1 כפית מלח
חצי כוס שמן - למנוחת הבצק 12- 24 שעות במקרר מכוסה .
ללוש היטיב את הבצק, לחלק ל 16 כדורים להניח בקערה עם חצי כוס שמן
לפתוח כל עלה לריבוע גדול להניח מלית בקצה ולגלגל..
ליצור שבלול , למרוח בשמן ולאפות 180 מעלות עד להשחמה מלאה.
מילוי גבינה:
300 גר גבינה בולגרית רכה
300 גרם גבינה בולגרית קשה
1 קוטג'- אופציה .. לא חובה
לערבב יחד
מילוי תפו"א
פירה מבושל תיבול מלח , כורכום ..