בורקס כוסמין
1 קילו קמח כוסמין בהיר
2 כפות חומץ
2 כוסות מים
כפית מלח
1 כף שמן זית
לחלק ל 16 כדורים להניח בתבנית עם שמן זית בגובה מחצית מהכדורים, להכניס למקרר ל6 שעות לפחות
להוציא לפתוח לעלה דק למלא בתפוח אדמה
לגלגל לשבלול להניח בתבנית עם נייר אפיה למרוח ביצה
לאפות 180 מעלות עד להשחמה מלאה
מלית תפוח אדמה
להרתיח תפוח אדמה לסנן את המים להוסיף בצל מטוגן , מעט מלח,כורכום ופלפל לבן
מלית פיצה : גבינה צהובה ורוטב פיצה של חברת יכין.