בסטיל תפוח אדמה
5 תפוח אדמה אדום
מלח
פלפל לבן
לשים כפית של מי זעפרן התפוח אדמה
להרתיח את התפוח אדמה עד להתרככות.. למעוך לפירה לתבל ולקרר ..
מלית :
חצי פרפר של חזה עוף לחתוך לקוביות.
1 בצל לחתוך לקוביות
חופן כוסברה קצוצה
מלח
בהרט
מי זעפרן
מעט בהרט..
7 חוטי זעפרן מהולים במעט מים רותחים.
במחבת לטגן עם מעט שמן את הבצל עד להזהבה להוסיף את החזה עוף והתבלינים לבסוף להוסיף את הכוסברה..
לסנן את הנוזלים הטיב..
יש לקחת חופן תפוח אדמה ליצור גומה קטנה ולשים כפית מן המלית לסגור את הקציצה ..
לצפות אותה בקמח מצה אחכ בביצה טרופה
ולטגן בשמן .. ( בגובה של טיגון שניצל)..
יש אפשרות לילית זהה אך במקום חזה עוף לשים פטריות טריות ..
או ליצור קציצה רק מנפיקה ללא מלית כלל יוצא מדהיםם!!!!
בתאבון נעמה קדוש 😘