דג מרוקאי נעמה קדוש
8 פילה דג אמנון
2 גמבה אדומה
7-8 עגבניות שרי
5 פלפל יבש חתוך שטוף נקי ומושרה במים
פלפל צ'ילי אדום
3-4 שיני שום
צרור כוסברה
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
לשים עם הירקות ולטגן עד להתרככות הירקות
להניח הכל בסיר עם רבע כוס שמן זית לטגן הכל להניח את הדג מעל ..
לצקת על הדג רוטב:
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית מלח ( לפי הטעם)
רבע כוס שמן זית ..
לשפוך רבע כוס מים ( לא לשפוך על הדג.. )
לבשל כ עשרים דקות או עד שהדבר מוכן..
בתאבון