לחם מקמח כוסמין נעמה קדוש
1 קילו קמח כוסמין 80 אחוז
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
מיץ מרבע לימון טרי
1 כף מלח
1/2 כוס שמן זית
3 וחצי כוסות מים פושרים
ללוש הכל מלבד המלח .. לאחר לישה של דקה יש להוסיף את המלח ..
ללוש 12 דקות במיקסר
להתפיח עד להכפלת נפח
לחלק בצק ל4
לחלק כל חלק לכדורים קטנים במשקל 80 - 100 גרם ליצור לחמניות ולהניח בתבנית
למרוח בביצה טרופה ולפזר מעט מלח גס
אופציה נוספת : למרוח שמן זית וזעתר ..
לאפות ב170 מעלות
תנור שחומם מראש למשך חצי שעה או עד להשחמה מלאה .