מחמר נעמה קדוש

מחמר - פשטידת תפו"א
7-8 תפו"א קלופים אדומים חתוכים

מומלץ לשלב 2 תפוח אדמה לבן
7-8 ביצים
1 חזה עוף - המלצה לשלוק ביחד עם התפו"א( לא חובה)
3 חופנים של כוסברה קצוצה
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף

1 שקית אבקת אפיה 


אופן הכנה:


להרתיח תפו"א במים עם מעט כרכום,
אופציה להכניס את החזה עוף
לסנן את המים לרסק את התפו"א גס, להשאיר מעט גושים,
לרתוך לקוביות קטנות את החזה עוף,
להכניס לעיסה כוסברה קצוצה, מלח , פלפל שחור, אבקת מרק עוף ואבקת אפיה 
וביצים טרופות.
לערבב הכל היטיב, לחמם מעט בסיר חצי כוס שמן ולשפוך פנימה את העיסה
לבשל על אש קטנה עד להזהבה של צידי הפשטידה כשהפשטידה מוצקה להכניס לתנור בלי מכסה , לאפות ב 180 מעלות עע להשחמה .


אני אוהבת להוסיף רוטב צימצורי :

כוסברה קצוצה 

שמן זית 

שום כתוש