מקרוד טריפוליטאי נעמה קדוש.. מתכון של מזל בן דוד
1 ק''ג סולת
1 וחצי כוסות שמן שחומם על הגז
2 שקיות אפיה
2 סוכר וניל
1 כוס שומשום
שליש כוס סוכר
גרידת לימון
לערבב היטיב לאחר מכן לשטח על משטח עבודה ולהוסיף מים פושרים ולעבד בעדינות למצב שבו הסולת רכה ונעימה .
לרדד למלבן למרוח תמרים בואקום..
1 חבילת תמרים בואקום
רבע כף בהרט
רבע כף קינמון
גרידת תפוז
לערבב היטב למרוח על הסולת לגלגל לרולדה לחתוך לרצועות וליצור עוגייה מלבנית מכל רצועה..
להניח בתבנית ולאפות 180 מעלות עד להשחמה מלאה..
כיוצא מהתנור לטבול כל עוגיה בסירופ סוכר..