מרק סימנים לראש השנה הכל בסיר 1
1 קג בשר ראש
2 בצל
3 תפוח אדמה
3 גזרים
3 עלי סלק
1 חתיכה של דלעת
1 קרא סוג של דלעת
1 כרישה
8 גבעולי לוביה(רוביה)
1 עגבניה חתוכה לרבעים
3 גבעולי סלרי
צרור כוסברה
2 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1-2 כפות חוויג למרק
לחלוט את הבשר במים רותחים
בסיר למלא מים עד הסוף
להוסיף
גבעול סלרי ,1 גזר, 1 בצל
עלי דפנה
מעט כורכום ופלפל שחור
להרתיח את המים ולהכניס פנימה את הבשר
לבשל עד להתרככות הבשר
להוציא את הבשר מהסיר לחתוך לקוביות.
בסיר חדש:
מעט שמן זית לחמם להכניס את הבצל חתוך לקוביות ואת הבשר לטגן מעט.
להוסיף כף פפריקה ו1 כף רסק עגבניות לערבב הכל יחד .
להוסיף לסיר את כל המצרכים
למלא מים עד ל3/4 גובה סיר
להוסיף עוד כף רסק עגבניות
ואת שאר התבלינים
להרתיח הטיב ,לאחר ההרתחה יש להנמיך את האש ולבשל עד להתרככות הבשר.