משולשים פריכים תפוח אדמה ופטריות נעמה קדוש
5 תפוחי אדמה
2 בצל קוביות
סלסלת פטריות פרוסות
10 טורטיות
פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
כורכום
שמן זית
ביצה לציפוי
אופן ההכנה: 1. מרתיחים את תפוח האדמה עד שמתרככים מסננים את המים מועכים לפירה חלק
2. חותכים לקוביות את הבצל ומטגנים ב 2 כפות שמן זית עד להזהבה מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן מתבלים במלח,פלפל שחור וכורכום.
3 . מערבבים את הפירה עם הפטריות ומתקנים תיבול 4.חותכים כל טורטיה לחצי מניחים כף מלית ומקפלים למשולש 5. טובלים בביצה טרופה 6. טובלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן חם ..