סופלה מהמם !!! ללא שמן ומרגרינה

סופלה פרווה אליפות !! נעמה קדוש


3 ביצים שלמות

2 חלמונים

4 כפות סוכר

להקציף לקצף תפוח ובהיר.

בקערה נפרדת 

2 חפיסות שוקולד מריר פרווה (200 גרם)

1/2  קופסא שמנת מתוקה פרווה בערך.. ( כ 120 מ"ל)

להמיס במיקרוגל 1-2 דקות.

לקפל את התערובת של הקצף לתערובת השוקולד ולהוסיף ..

2 כפות קמח גדושות .

לערבב היטיב 

לשפוך לכוסות קרטון מיוחדות לסופלה.. בגובה 3/4 מגובה הכוס..

בערך 15 מנות!

להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לאפיה רגילה למשך 10-12 דקות ..

המרקם למעלה קשה ובפנים רך...

בתאבון..