סופלה פרווה אליפות !! נעמה קדוש
3 ביצים שלמות
2 חלמונים
4 כפות סוכר
להקציף לקצף תפוח ובהיר.
בקערה נפרדת
2 חפיסות שוקולד מריר פרווה (200 גרם)
1/2 קופסא שמנת מתוקה פרווה בערך.. ( כ 120 מ"ל)
להמיס במיקרוגל 1-2 דקות.
לקפל את התערובת של הקצף לתערובת השוקולד ולהוסיף ..
2 כפות קמח גדושות .
לערבב היטיב
לשפוך לכוסות קרטון מיוחדות לסופלה.. בגובה 3/4 מגובה הכוס..
בערך 15 מנות!
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לאפיה רגילה למשך 10-12 דקות ..
המרקם למעלה קשה ובפנים רך...
בתאבון..