עוגיות שוקולד צ'יפס נעמה קדוש 😘
200 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל או סוכר וניל
2.5 כוסות קמח מנופה
קורט מלח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית אבקת אפיה
250 גרם שוקולד מריר או שקית שוקולד ציפס
לערבל במיקסר עם וו גיטרה במשך 2 דקות
חמאה רכה מאוד ,סוכר חום וסוכר לבן.
מוסיפים ביצים , מערבלים עד להטמעה..
ומכניסים את הקמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה,תמצית וניל,מלח, ולבסוף את הקמח .
עם מרית מערבבים פנימה את השוקולד.
בעזרת כף רטובה יש לצקת כדורים עם תלולית לגובה , על מנת שהעוגה לא יהפכו לפיתה ..
לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 10-13 דקות .
יש להוציא את העוגיות מהתנור כשהן רכות ..
את תהליך ההתייצבות הן עוברות בזמן הקירור
בתאבון נעמה קדוש 😘