עוגת שוקולד יוקרתית 3 מרכיבים נעמה קדוש 😘
להדליק תנור 150 מעלות ולהניח תבנית עם מים רותחים ..
300 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
7 ביצים
7 ביצים שלמות קרות להקציף לקצף תפוח
ובהיר
להמיס את השוקולד והחמאה 2 דקות במיקרוגל או על הגז
לערבב רבע מקצף הביצים עם השוקולד ולאחר מכן לקפל את הביצים לשוקולד בעדינות
לשפוך הכל לתבנית 26
לאפות ב 150 מעלות כ 45 דקות העוגה תהיה מעט רכה
היא תתייצב במקרר
לאחר קירור..
ניתן למרוח גאנש שוקולד או קקאו ..
גאנש שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
120 גרם שמנת מתוקה
להמיס במיקרוגל כ דקה וחצי לערבב ולשפוך על העוגה..