עוגת שוקולד 3 מרכיבים
8 ביצים קרות מאוד מידה m
400 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה פרווה
להקציף את הביצים במשך 10 דקות לפחות עד לקבלת קצף תפוח מאוד ובהיר.
להמיס במיקרוגל דקה וחצי בקערה את השוקולד והשמנת לערבב עד להמסת השוקולד.
לצקת 1/3 מקצף הביצים לקערת השוקולד לערבב יחד
בתנועות עטיפה
לחזור על הפעולה פעמיים עד שקצף הביצים מערבב עם השוקולד
לצקת את התערובת לתבנית בקוטר 26 לאפות בתנור שמקומם מראש ל 150 מעלות
לאפות 45 דקות.