לחם פרנה נעמה קדוש 😘
1 קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
1 כף אבקת גלוטן
2 כפות סוכר
1 כף מלח
חצי כוס שמן זית
3 כוסות מים פושרים ( במידת הצורך יש להוסיף עודחצי כוס מים נוספת )
לשים בקערת מיקסר את הקמח ,שמרים ,סוכר
ומים ..
מלח להוסיף בצד הקערה לאחר הוספת המים
ללוש היטב במקסר לפחות 10 דקות
עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה..
יש פעמים שצריך להוסיף מעבר ל3 כוסות מים ..לחלק את הבצק ל 12 עיגולים .. להניח על נייר אפיה מקומח
להתפיח עד להכפלת נפח..
ליצור כל כדור לפיתה עגולה בעזרת הידיים
לקמח ולהתפיח את הפיתות שוב עדלהכפלת נפח.
לחמם סיר גריל לקמח בפעם הראשונה את תחתית הסיר ולהניח את הפיתה לחמם כ 40 שניות ולהפוך לחמם 40 שניות ולהפוך.. שוב לחמם 25 שניות עד להשחמה .. להפוך להשחים מעט ולהוציא לתבנית מכוסה במגבת
כך יש להמשיך עם שאר הפיתות ..
בתאבון נעמה קדוש 😘