פסטה  ברוטב שמנת פטריות

רוטב שמנת ופטריות

1 בצל חתוך לקוביות קטנות

סלסלת פטריות טריות או מקופסת שימורים

25 גרם חמאה

250 מ"ל ששמנת מתוקה

חצי כוס חלב

2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות

1/2 כפית מלח

אגוז מוסקט 

לחמם את החמאה עם מעט שמן זית לטגן את הבצל עד להתרככות.. להוסיף את הפטריות ולטגן יחד, להוסיף את השמנת,החלב , אבקת מרק פטריות, אגוז מוסקט,מלח להרתיח הכל לערבב עד להסמכה.. 

יש להוסיף חלב אם רוצים רוטב דליל יותר ..

בתאבון נעמה קדוש