1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן חד פעמי חם
1/2 כפית מלח
2 כוסות מים
ללוש הכל היטיב להתפיח
לחלק ל 5-6 כדורים לרדד למלבן וליצור צמות או שושנים
למרוח ביצה טרופה מעל ..
לאפות בטורבו 180 מעלות .. עד להשחמה מלאה
בתאבון נעמה קדוש
מילוי : ממרח שוקולד נולטה או כל שוקולד שאוהבים!
מלית שוקולד:
1.5 כוס סוכר
3/4 כוס קקאו
לערבב הכל
למרוח על הבצק המרודד חמאה מומסת או שמן ולפזר על כ 4 כפות להניח קוביית שוקולד על כל משולש ולגלגל לקור אסון