קוראסון שוקולד

קוראסון שוקולד נעמה קדוש

1 ק"ג קמח מנופה

2 כפות שמרים יבשים

3 ביצים

1/2 כוס סוכר

3/4 כוס שמן חד פעמי חם 

1/2 כפית מלח

2 כוסות מים

ללוש הכל היטיב להתפיח 

לחלק ל 5-6 כדורים לרדד למלבן וליצור צמות או שושנים

למרוח ביצה טרופה מעל ..

לאפות בטורבו 180 מעלות .. עד להשחמה מלאה

בתאבון נעמה קדוש


מילוי : ממרח שוקולד נולטה  או כל שוקולד שאוהבים!

מלית שוקולד:

1.5 כוס סוכר

3/4 כוס קקאו

לערבב הכל 

למרוח על הבצק המרודד חמאה מומסת או שמן ולפזר על כ 4 כפות להניח קוביית שוקולד על כל משולש ולגלגל לקור אסון