קציצות בשר עסיסיות ללא טיגון מבושלות ברוטב מהמם...
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ או טחון
1 תפוח אדמה קטן טחון או מגורר
צרור פטרוזיליה טחון או קצוץ דק
צרור כוסברה טחון או קצוץ דק
2 כפות ראס אל חנות
1 כף אבקת מרק עוף
4\1 כף פלפל לבן
4\1 כף אגוז מוסקט
4\1 כוס שמן
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם
לערבב היטיב את כל חומרי הבשר..
להרתיח סיר עם
2 כוסות מים + 2 כפות אבקת מרק עוף
כשהמים רותחים יש לכדרר כדורים ולהכניס לסיר...את הקצף שנוצר מעל הקציצות יש להוציא מהסיר בעזרת כף..
לבשל על אש קטנה עד להתרככות הקציצות כשעה לאחר שעה להוסיף את האפונה הקפואה ו 1 כף פפריקה ולבשל עוד 20 דקות!
אופציה נוספת לאחר ההרתחה יש לערבב 3 כפות רסק עגבניות וכף פפריקה ו2 שיני שום כתוש עם מעט מים רותחים ולשפוך לסיר ולבחוש
כך יתקבל רוטב אדום סמיך וטעים !
בתאבון נעמה קדוש