קציצות דגים נעמה קדוש
1 קג דג טחון לברק או מרלוזה מעורב עם דג נסיכה
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 כף אריסה
2 בצל קצוץ
2 כפות פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
מעט שמן
רוטב :
4 פלפל יבש
1 פלפל חריף שלם
2 עגבניות גדולות
1 גמבה
כוסברה קצוצה
1 כף פפריקה מתוקה
מלח
צ'ילי גרוס מתוק
כורכום
אופן ההכנה :
1. לטחון את הבצל,כוסברה ,פטרוזיליה במעבד מזון להוסיף לקערה את כל המרכיבים כולל הדג בטחון וללוש יחד עד לקבלת עיסה אחידה
2. לכדרר לכדור בגודל בינוני להניח במגש
3. להכנת הרוטב יוצרים שמן חמניות או זית במחבת מוסיפים 4 שיני שום ,גמבהחתוכה לקוביות ,עגבניות קוביות את הפלפל החריף שלם ואת הפלפל היבש מטגנים עד שהגמבה מתרככת, מוסיפים עוד שמן ואת התבלינים מערבבים יחד
5. יוצקים מים בערך 2 כוסות ( המים אמורים להיות כמחצית מגובה הסיר) מרתיחים ורק לאחר האתית הרוטב מוסיפים את הקציצות מבשלים יחד כ 20 דקות