קציצות ירק וכרישה

קציצות ירק נעמה קדוש 


1 בצל יבש

2 כרישה 

צרור כוסברה

צרור פטרוזליה

2 גזרים 

2 קישואים

2 ביצים

4 כפות פירורי לחם

1 כף בהרט

חצי כפית אגוז מוסקט

1/2 כפית כורכום

מלח 

פלפל שחור 


אופן ההכנה:

1. כרישות חותכים לקוביות ומטגנים בשמן עד להזהבה 

2. מגרדים את הגזרים, קישואים, בצל

3. בקערה מערבבים יחד את הכרישה המטוגנת, בצל, קישואים, גזר 

תוסיפי ביצים, פירורי לחם, תבלינים 

לשים יחד לעיסה אחידה 

4. בידיים רטובות לוקחים חופן מהעיסה ויוצרים קציצה

מניחים במגש מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה 

5. את הקציצות עוטפים בפירורי לחם וסולת 

6.מערבבים יחד ביצים, רסק עגבניות ופפריקה וטובלים את הקציצה בביצה

מטגנים בשמן חם עד להזהבה

בתאבון