שכבות מרנג קפה נעמה קדוש
3 כוסות קמח מנופה
1 כפית שמרים יבשים
4 חלמונים
300 גרם חמאה
3 כפות אבקת סוכר
1 סוכר וניל
6 כפות מים פושרים
ללוש הכל לבצק אחיד
מלית
4 חלבונים
1 כוס סוכר
1 כף קורנפלור
1 כף חומץ
להקציף לקצף יציב
לקראת הסוף להוסיף
1 כף נס קפה
לחלק את הבצק ל 3 חלקים שווים .
לרדד למלבן דק על גבי נייר אפיה מלמעלה ומלמטה עם מעט קמח
להניח בתבנית בצק למרוח מחצית מהמרנג על הבצק
להניח מעל שוב בצק ושוב מלית מרנג
מעל הכל להניח את רצועת הבצק האחרונה למרוח בביצה טרופה ..
לאפות 170 מעלות עד להשחמה מלאה כ 45 דקות
לקרר לחתוך לריבועים לפזר מעל אבקת סוכר בקופסא סגורה הטיב.