תפוח אדמה אפוי קריספי עם טריק.. נעמה קדוש
כ 5 תפוא גדולים לקלוף ולחתוך לאורך ול 4
תבלינים:
2 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כף מלח , או לפי הטעם
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כרכום
כ רבע כוס שמן זית ( אפשר קנולה)
להכניס לשקית ולשקשק היטיב
להכניס למקפיא ל 30 דקות
להוציא לעשות חור בשקית ולשפוך את כל הנוזלים
לשים את התפו"א בתבנית ללא השקית
לבזוק מעל שמן ומעט פפריקה..
לאפות כ 45 דקות בטורבו 200 מעלות..
יש לחמם תנור מראש כעשרים דקות..