סופלה שוקולד פרווה ללא גלוטן נעמה קדוש
3 ביצים שלמות
2 חלמונים
4 כפות סוכר להקציף לקצף תפוח ובהיר.
בקערה נפרדת
2 חפיסות שוקולד מריר פרווה (200 גרם)
120 מ"ל שמנת מתוקה פרווה 3/4 כוס חדפ קר
להמיס במיקרוגל דקה לערבב עד להמסת השוקולד.
לקפל את התערובת של הקצף לתערובת השוקולד ולהוסיף ..
2 כפות קמח תפוח אדמה או קמח קונדיטור.
לערבב היטיב לשפוך מיד לכוסות קרטון מיוחדות לסופלה..
בגובה 3/4 מגובה הכוס..
בערך 15 מנות!
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לאפיה רגילה למשך 10 דקות בדיוק.
המרקם למעלה קשה ובפנים רך... בתאבון..