מקרונה בסלסה של סבתא שלי

מקרונה בסלסה נעמה קדוש



5 עגבניות קלופות 


3-4 שיני שום 


2 כפות גדושות רסק עגבניות


1 כף גדושה פפריקה מתוקה


1 כפית פפריקה חריפה( לא חובה)


מלח 


1 חבילת פסטה 



מים עד שיכסו את הפסטה בערך 5-6 כוסות 


אופן ההכנה:



1. מקלפים את העגבניות וטוחנים דק או חותכים לקוביות


2. שמים שמן בסיר מוסיפים את הפפריקה ומטגנים יחד מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לטגן, לפתוח בשמן עד לקבלת רוטב סמיך מוסיפים את השום ומערבבים יחד

מוסיפים את העגבניות המרוסקות 


מערבבים יחד על הגז כ 5 דקות 


3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים יחד 


4. מבשלים יחד עד לקבלת רוטב סמיך 


5. מוסיפים את הפסטה לסיר  ומוסיפים את המיםאמורים לכסות לגמרי את הפסטה מרתיחים את הסיר ומנמיכים את האש  אם המים נספגו יש להוסיף..

6. מערבבים מידיי פעם , סוגרים את המכסה ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים נספגים והפסטה רכה


בתאבון 


נעמה קדוש