אורז עם רימונים ועשבי תיבול נעמה קדוש
1.5 כוסות אורז לבן
2 כוסות מים רותחים איכותיים וטעימים של תמי4
מלח
צרור כוסברה
פטרוזיליה
נענע
שמיר
גמבה חתוכה לקוביות
גרגירי רימון
אופן ההכנה:
1. מחממים 2 כפות שמן בסיר ומוסיפים את האורז, מטגנים יחד מספר דקות
2.מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מוסיפים מלח מערבבים ומכסים את הסיר
מורידים ללהבה נמוכה ומבשלים כ15 דקות
3. כשהאורז מתקרר מוסיפים גמבה קוביות את עשבי התיבול
ולפני ההגשה מפזרים רימון
אני השתמשתי במים איכותיים וטעימים מהתמי4 שלי, שמלבד שחשוב לשתות אותם, הם גם חשובים לשימוש בבישול. טעם המים משפיע על כל מתכון שתכינו וחשוב שיהיו איכותיים וטעימים"
בשת״פ תמי4
בתאבון