אורז 3 צבעים
1 כוס אורז בסמטי
חצי כוס עדשים שחורות
חצי כוס עדשים כתומות
1 גזר מגורר
חצי כוס עדשים ירוקות להשרות בכוס מים רותחים 15 דקות
1 בצל ותוך לקוביות
2 כפות שמן זית
2.5 כוסות מים , מי ברז
לטגן את הבצל עד להזהבה , להוסיף את העדשים לטגן 5 דקות ולהוסיף את האורז להמשיך לטגן להוסיף מלח,כורכום מעט קארי למי שאוהב
להוסיף את המים להרתיח הטיב לערבב ולסגור את המכסה לבשל עוד 25 דקות או עד שהמים נספגים ומופיעים חורים קטנים באורז
להשאיר סגור עוד 15 דקות
בתאבון