אסאדו עם עשבי תיבול ואננס נעמה קדוש
1.5 קילו אסאדו
4 בצלים
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
גבעול סלרי
כוס צימוקים בהירים
7 אננס מיובש
1 כוס מים
תבלינים:
חצי כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
כף צילי
אופן ההכנה:
1. את הבצלים חותכים לרצועות מטגנים עם 2!כפות שמן עד שהבצל משחים מעט
2.מוסיפים את התבלינים מערבבים יחד ומוסיפים את עשבי התיבול וממשיכים לערבב יחד
3. מוסיפים את חלקי האסאדו וצורבים מעט מכל צד את חלקי האסאדו
4. מוסיפים את הצימוקים והאננס
5. מוסיפים כוס מים מרתיחים את הסיר , מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים כ 3 שעות עד שהבשר מתרכך
בתאבון