אסאדו ובטטה נעמה קדוש
2 ק"ג אסאדו
3 בטטות
4 בצל חתוך לרצועות
7 שזיפים
כוס צימוקים
1 מקל קינמון ( מומלץ)
חצי כף כורכום
מלח,פלפל שחור לפי הטעם
מעט צ'ילי גרוס
1 כוס מים
או כוס יין יבש אדום
אופן ההכנה:
1. בצל לחתוך לרצועות לטגן עם כף שמן זית כ 3 דקות(לא יותר)
2. להניח בסיר את כל המרכיבים לערבב הכל עם התבלינים
3. הוסיף 1 כוס מים להרתיח במשך 10 דקות להנמיך את האש ולבשל עוד שעתיים על אש נמוכה או עד שהבשר רך מאוד
4. ניתן להכניס לתנור להשחמה במשך 10 דקות בחום 180 מעלות.