צלי בקר בתנור נעמה קדוש
נתח שלם של צלי כתף ( מספר 5)
שליש כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כוס יין אדום
5 שיני שום
אופן ההכנה:
1. בתבנית מרופדת בנייר אפיה מניחים את הרולדת בשר חורצים 5 חריצים בגודל השום ומכניסים לחריץ שיצרנו
2. מורחים את הנתח בשמן זית מפזרים מלח, פלפל שחור
4. שופכים את היין מעל
עוטפים את הנתח בנייר אפיה והנייר כסף
ומעל סוגרים בנייר אפיה גם את התבנית
5. אופים בחום 160 מעלות בטורבו למשך שלוש וחצי עד 4 שעות
בתאבון