צלי כתף בתנור עם תפוחי אדמה

צלי בקר עם תפוחי אדמה בתנור נעמה קדוש
1  צלי כתף - נתח מספר 5 

5 תפוחי אדמה 

2-3 כוסות מים רוטב :

1 כף חרדל דיז׳ון 

2 כפות פפריקה מעושנת 

1/2 כפית כורכום 

1 כפית פלפל שחור 

3 כפות דבש 

1/3 כוס שמן זית 

חופן עשבי תיבול קצוצים

 6 שיני שום כתושות
אופן ההכנה: 

1. בסיר או תבנית שמים את נתח הבשר לאחר ששוטפים אותו במים

 2. ⁠מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב מלבד המים 

3. ⁠מורחים על הבשר מכל צדדיו 

4. ⁠את המים מוזגים בצד התבנית לא על הנתח עצמו 5. ⁠עוטפים בנייר אפיה ונייר כסף

 6. ⁠אופים בחום 160 מעלות טורבו כשעתיים וחצי

 7. ⁠לאחר מכן חוצים תפוחי אדמה לחצי חורצים פסים ומורחים על כל חצי מהרוטב שבתבנית מפזרים על התפוחי אדמה מלח ופלפל שחור 

8. ⁠מכסים שוב ואופים עוד שעה

 9. ⁠בחצי שעה האחרונה מסירים את הנייר אפיה והנייר כסף ואופים
יש לבדוק מידיי פעם האם חסר מים בתבנית ולהוסיף תחשוב שתמיד יהיו נוזלים  בתבנית !!!!