רצועות חזה עוף ובצל
3 חזה עוף חתוך לרצועות
5 בצל חתוך לרצועות
3 כפות שמן זית
כפית מלח ( לפי הטעם)
פלפל שחור
1 כפית צ'ילי גרוס ( מתוק או חריף לפי בחירה)
1 כפית כורכום
אופן ההכנה:
1. שמים 2 כפות שמן זית במחבת מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים יחד עד להזהבה
2. מעבירים לצלחת בצד
3. מכניסים את רצועות חזה העוף למחבת עם כף שמן זית ומטגנים קלות רק עד שהוא נהיה לבן .. לא יותר מידיי על מנת שלא יתייבשו
4. מחזירים את הבצל למחבת מערבבים יחד ..
5. מוסיפים את התבלינים מערבבים עוד 5 דקות בתאבון 😉