לביבות אפויות נעמה קדוש
4 תפוחי אדמה אדומים
2 כפות מיץ לימון
צרור פטרוזליה
צרור כוסברה
2 גבעולי סלרי
2 ביצים
2 כפות גדושות קמח
1 כף לימון כבוש
מלח
פלפל שחור
1/4 כפית כורכום
שמן זית
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים בפומפייה , מעבירים למסננת וסוחטים הטיב וסוחטים מעל את הלימון ( על מנת שלא ישחיר)
2. קוצצים דק את עשבי התיבול
3. מוודאים שאין נוזלים וסוחטים שוב את התפוחי אדמה המגורדים
4. מוסיפים את בעשבי תיבול, תבלינים, ביצים
מערבבים
5. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
6. בתבנית שקעים מוזגים שמן זית לכל שקע ואחכ מוזגים כף גדושה מהעיסה לתוך השקע
7.אופים בטורבו בחום 180 מעלות כ 30 דקות או עד להזהבה
אפשר לטגן בשמן חם מספר דקות מכל צד ולקבל לביבות מדהימות ..