מיני ספינ׳ג נעמה קדוש
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף מלח
4 כפות סוכר
4 כוסות מי ברז
אופן ההכנה:
1. את כל המצרכים יחד שמים בקערת המיקסר ולשים במהירות נמוכה 13 דקות
2. מכסים את הקערה בניילון וממתינים 30 דקות
3. מחממים שמן בחום בינוני , לא חם מידיי שלא ישרוף את הכדורים
4. לוקחים ביד רטובה בצק בגודל כדור פינג פונג ובעזרת כף מעבירים את הבצק מהיד לתוך השמן
5. כך ממשיכים עם שאר הבצק
6. מטגנים עד להזהבה
7. ממיסים במיקרוגל למשך דקה 200 גרם שוקולד עם 120 מל שמנת מתוקה מערבבים עד להמסה וטובלים את הכדורים בשוקולד
בתאבון