ספינ׳ג מרוקאי

ספינ׳ג נעמה קדוש 


1 קילו קמח מנופה

2 כפות שמרים יבשים

8 כפות סוכר

חצי כף מלח

 3-4 כוסות מי ברז 

2 כפות ברנדי או קוניאק


אופן ההכנה :


1. את כל המצרכים שמים בקערת המיקסר מלבד כוס השלישית  

אפשר ללוש ידנית כמו שאני עשיתי בסרטון ואפשר במיקסר 

2. לשים את הבצק במיקסר 8 דקות במהירות נמוכה עד לקבלת בצק דביק 

4. את חצי כוס המים מוסיפים לבצק לאחר 8 דקות 

5. מחליפים לוו גיטרה ולשים עוד 5 דקות לפחות אם הבצק לא רך הוסיפו עוד רבע כוס מים (

6. מכבים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומגבת ומתפיחים כחצי שעה 

7. מחזירים למיקסר עם וו גיטרה לעוד 5 דקות לישה

8.  מכסים שוב ומתפיחים שוב חצי שעה

9. מחממים שמן עמוק( שימו חצי גזר בפנים על מנת שהשמן לא ישרף)

10. קחו כדור מהבצק וודאו שהמעטפת שלו חלקה ויפה על מנת שיצא ספינ׳ג אחיד וחלק למראה 

11. הכניסו לשמן החם וטגנו במשך 3 דקות בערך כל צד.. או עד להזהבה מלאה

12. כדי לשמור על החור בספינג יש להכניס לחור של הספינג כף עץ וכשמנים ים בשמן לימור מעגלים למשך מספר שניות , כך תקבלו חור גדול ..

13. לאחר הזהבה להוציא לנייר סופג ולאחר מכן ניתן לצפות בסוכר, אבקת סוכר או בסירופ דבש


אם מעבדים ידנית יש ללוש ידנית כ שלוש פעמים ואחרי הפעם השלישית להתפיח עד להכפלת הנפח 

ואחכ לטגן