סופגניות כמו של פעם ללא סוכר נעמה קדוש
1 קג קמח לבן מנופה
2 כפות שמרים יבשים
1 כף אבקת גלוטן
1 כף אינסטנט פודינג וניל
רבע כפית מלח
חצי כוס שמן
2 עד 2.5 כוסות מי ברז
3 ביצים
1 כף ערק או ויסקי
לקערת מיקסר מכניסים את כל המצרכים מלבד המלח
מעבדים דקה ומוסיפים את המלח
להמשיך ללוש במשך 13 דקות עד לקבלת בצק רך נעים ולא נקרע .
להתפיח חצי שעה מכוסה
לחלק את בבצק ל 32 כדורים במשקל של 50 גרם
לכדרר כל חלק לכדור להניח על נייר אפיה חתוך לריבוע להתפיח חצי שעה או עד להכפלת נפח .
לחמם שמן בגובה חצי סיר ל160 עד 170 מעלות
להכניס לשמן את הכדור עם הנייר לאחר 5 שניות לשלוף את הנייר ולזרוק לפח
לטגן מ2 הצדדים עד להזהבה מלאה
בתאבון..