ספינג׳

ספינ׳ג נעמה קדוש 

הכי חשוב!להכניס את הבצק למקרר ל 4 שעות לפחות
1 קילו קמח מנופה 

2 כפות שמרים יבשים 

4 כפות סוכר

1/2  כוס שמן 

1  כף מלח 

3  כוסות מי ברז ( לעיתים יש להוסיף עוד חצי כוס )

2 כפות ברנדי או קוניאק
אופן ההכנה :
1. את כל המצרכים שמים בקערה מלבד כוס השלישית 2. ⁠לשים בעזרת כף עד להטמעת המים בבצק מכסים ונותנים מנוחה של 10 דקות 

3. ביד רטובה לשים את הבצק היטב ועד לקבלת בצק חלק  ורך

 4. ⁠מכסים את הבצק בניילון נצמד ומגבת ומכניסים למקרר לפחות ל 4 שעות 

5. ⁠אפשר להשאיר במקרר עד 12 שעות 

6. ⁠ואפשר לשים את הבצק במקפיא עד שבוע!!7. ⁠מוציאים את הבצק מהמקרר

 8. ⁠מחממים שמן עמוק( שימו חצי גזר בפנים על מנת שהשמן לא ישרף)

9. ⁠מטגנים את הבצק קר כך הוא יצא לכם קריספי !!

10. קחו כדור מהבצק וודאו שהמעטפת שלו חלקה ויפה על מנת שיצא ספינ׳ג אחיד וחלק למראה 

11. הכניסו לשמן החם וטגנו במשך 3 דקות בערך כל צד.. או עד להזהבה מלאה

12. כדי לשמור על החור בספינג יש להכניס לחור של הספינג כף עץ או כף רגילה וכשמנים ים בשמן לימור מעגלים למשך מספר שניות , כך תקבלו חור גדול 

13. לאחר הזהבה להוציא לנייר סופג ולאחר מכן ניתן לצפות בסוכר, אבקת סוכר או בסירופ דבש


בתאבון נעמה