פיתות במחבת עם שום ועשבי תיבול נעמה קדוש
1 ק״ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
2 כפות שמן זית
חופן כוסברה קצוצה
2 שיני שום כתוש
2-3 כוסות מי ברז
רוטב שום;
4 שיני שום כתוש
רבע כוס שמן זית
חופן כוסברה קצוצה
מעט מלח
אופן ההכנה:
1. למיקסר מוסיפים
2 כוסות מים (כל כוס מכילה 240 מל מים ), שמרים סוכר מעל המים קמח, מלח שמן ומתחילים ללוש עם וו לישה ומוסיפים בהדרגה את הכוס השלישית מוסיפים מים רק אפ הבצק יבש מוסיפים את השום והכוסברה ולשים עד לקבלת בצק נעים ולא דביק
3.מכסים את הבצק בניילון ומתפיחים כ 30 דקות או עד הכפלת הנפח
4. מערבבים בקערה את השמן, שום, כוסברה, מלח יחד
5. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 70-80 גרם כל כדור
6. מרדדים לפיתה שמים בצד וממשיכים עם שאר הבצק
7. במחבת חמה יש לשים את הפיתה הראשונה שפתחנו , כך היא נחה מעט וצורבים עד להשחמה הופכים וצורבים שוב
8. מורחים על הפיתה את הרוטב שום בתאבון