סלט חסה סלק ושניצל פרומעז נעמה קדוש
1 ראש חסה
1 פרומעז COLLECTIN
גבינה בולגרית 5% פיראוס
1 בצל סגול רצועות
1 גבעול סלרי קצוץ
לשניצל פרומעז:
קמח
פירורי לחם
ביצה
רוטב :
3 שיני שום כתוש
1/4 כוס שמן זית
1 מיץ מלימון
1 כף דבש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מקלפים את הסלק ובעזרת קולפן ממשיכים לקלף כדי לקבל רצועות רחבות
מורחים על הרצועות שמן זית, שום כתוש, מלח,פלפל שחור
צורבים את הרצועות סלק במחבת פסים חמה מניחים בצד
2. פורסים לפרוסות את גבינת פרומעז
טובלים בקמח אחכ בביצה ואחכ בפירורי לחם
ומטגנים בשמן עמוק חם מאוד כ 2 דקות מכל צד מניחים בצד
3. חותכים לרצועות את החסה מניחים בקערה מסדרים מעל את הסלק, סלרי , בצל
4. את הגבינה בולגרית חותכים לקוביות ומסדרים מסביב
5. מכינים את הרוטב : מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצקים מעל החסה
6. . מניחים את השניצל פרומעז מעל
בתאבון