עוגת גבינה מסקרפונה ללא אפיה

עוגת גבינה מסקרפונה ללא אפיה נעמה קדוש


1 חבילת פירורי ביסקוויטים טחונים דק

200 גרם חמאה 


1 מיכל שמנת מתוקה 38%השף הלבן

250 גרם גבינת מסקרפונה COLLECTION השף הלבן 

1 וחצי כפות אינסטנט פודינג וניל 

1 כף גדושה אבקת סוכר 


ציפוי:


250 גרם שמנת מתוקה 38%השף הלבן

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב 



אופן ההכנה :

1. ממיסים את החמאה ומערבבים יחד עם הביסקוויטים הטחונים 

2. בתבנית בקוטר 20 מהדקים הטיב  את הביסקוויטים לתחתית ודפנות מעבירים למקפיא ל 10 דקות 

3. בקערת המיקסר מקציפים יחד את השמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, 1.5 כפות של אינסטנט פודינג וניל ואבקת סוכר לקצפת יציבה 

4. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומורחים את מלית הגבינה מעל מיישרים ומחזירים למקרר

5. ניתן בשלב זה לצפות בכל ציפוי שאוהבים: ריבת חלב, לוטוס, פירות יער

אני קישורי בקרם שמנת 

מקציפים במיקסר יחד את השמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל והחלב לקצפת יציבה 

6. מזלפים על העוגה 


ובתיאבון


פרסום בשיתוף תנובה