פסטה ברוטב שמנת בטטה וצילי נעמה קדוש
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
2 שיני שום כתוש
1 שמנת מתוקה לבישול או רגילה
1 פלפל צ'ילי אדום טרי
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף פלפל צ'ילי גרוס
מעט אגוז מוסקט
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. לטגן ב2 כפות שמן את קוביות הבטטה עד שהן מתרככות
2. להוסיף את השום , פלפל צ'ילי והתבלינים לערבב יחד
3. להוסיף את השמנת להרתיח לאחר הפתיחה לבשל על אש נמוכה עוד 5 דקות
4. להוסיף את הרוטב צ'ילי מתוק ולערבב
5. ניתן להכניס פנימה רביולי גבינות שהכין מראש
6. להכין פסטה בנפרד.. ולהגיש מעל את רוטב הבטטה בתאבון