פסטה בטטה שמנת וצילי

פסטה ברוטב שמנת בטטה וצילי נעמה קדוש 

1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות 

2 שיני שום כתוש

 1 שמנת מתוקה לבישול או רגילה

 1 פלפל צ'ילי אדום טרי 

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

 1 כף פלפל צ'ילי גרוס

 מעט אגוז מוסקט 

מלח לפי הטעם

 אופן ההכנה:

 1. לטגן ב2 כפות שמן את קוביות הבטטה עד שהן מתרככות 

2. להוסיף את השום , פלפל צ'ילי והתבלינים לערבב יחד

 3. להוסיף את השמנת להרתיח לאחר הפתיחה לבשל על אש נמוכה עוד 5 דקות

 4. להוסיף את הרוטב צ'ילי מתוק ולערבב

 5. ניתן להכניס פנימה רביולי גבינות שהכין מראש

 6. להכין פסטה בנפרד.. ולהגיש מעל את רוטב הבטטה בתאבון