פשטידת פטריות קדאיף וגבינה נעמה
4 ביצים
3 בצל סלסלת פטריות
1 גביע קוטג
1 גביע גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור
רבע כפית אגוז מוסקט
2 כפות קמח
1 שקית אבקת אפיה
גבינה צהובה
שערות קדאיף
100 גרם אגוזי מלך
אופן הכנה:
1. לקצוץ את הבצל לקוביות קטנות
2. לחתוך את הפטריות לפרוסות
3. לטגן במחבת עם שמן או חמאה את הבצל עד להזהבה ולהוסיף את הפטריות.
4. בקערה מערבבים את הביצים, הגבינות ,התבלינים את הקמח ,האבקת אפיה ואת הבצל הפטריות בסוף
5. שערות קדאיף: למרוח מעט שמן ולאפות בתנור כ 10 דקות עד להזהבה לקרר ולפורר
6. בתבנית עגולה לפזר מחצית מהקדאיף ומחצית מהאגוזים בתחתית התבנית ( אם אין קדאיף ניתן להשתמשבפירורי לחם מוזהבים)
7. לשפוך את המלית על האגוזים
8. מעל לפזר את יתרת הקדאיף האגוזים ולפזר גבינה צהובה מגורדת
9. לאפות בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות בטורבו כשעה