קאדה ( פיתה עם גבינות)


קאדה נעמה קדוש
1 ק״ג קמח מנופה 

2 כפות שמרים יבשים

2 כפות סוכר

1 כף מלח 

2 כפות שמן זית 

2-3 כוסות מי ברז
מלית:

גבינת טוב טעם או פטה 

100 גרם גבינה צהובה מגורדת 

100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה:

1. למיקסר מוסיפים 2 כוסות מים (כל כוס מכילה 240 מל מים ), שמרים סוכר מעל המים קמח, מלח שמן ומתחילים ללוש עם וו לישה ומוסיפים בהדרגה את הכוס השלישית מוסיפים מים רק עד לקבלת בצק נעים ולא דביק 

2. מעסים את הבצק בניילון ומתפיחים כ 30 דקות או עד הכפלת הנפח 

3. ⁠מערבבים בקערה את הגבינות 

4. ⁠מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 70-80 גרם כל כדור 

5. ⁠מרדדים לפיתה שמים כף גדושה ממלית הגבינות מקפלים לחצי וסוגרים את הקצוות הטיב

6. ⁠במחבת חמה יש לשים ממש מעט שמן מניחים את הקאדה וצורבים יד להשלמה הופכים וצורבים שוב 

7. ⁠לעיתים יש לצרוב מעט בצדדים 

בתאבון