סלט בורגול וירקות נעמה קדוש
1 כוס בורגול בינוני
2 עגבניות
2 מלפפונים
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזליה
חופן עלי נענע
2 גבעולי בצל ירוק
1 גבעול סלרי
1/2 כוס חמוציות
מלח גס לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה:
1.מכינים את הבורגול
1 כוס בורגול ו1 כוס מים משרים יחד בקערה עד להתרככות הבורגול והמים נספגים לאחר מכן מעבירים לקערה
2.חותכים לקוביות קטנות את המלפפונים והעגבניות ומעבירים לקערה
קוצצים את עשבי תיבול דק
קוצצים את הסלרי והבצל הירוק לפרוסות קטנות
עלי נענע קורעים ביד
מעבירים הכל לקערה המרכזית
מוסיפים מלח, פלפל שחור, שמן זית ולימון מערבבים ואוכלים
בתאבון נעמה קדוש