כרובית שווארמה נעמה קדוש
1 ראש כרובית
1-2 בצל
1 כף תבלין שווארמה
1 כפית מלח גס
סומק בהגשה
אופן ההכנה:
1. בקערה ממלאים מים רותחים ושמים את הכרובית בתוך המים ל15 דקות
2. מוציאים את הכרובית מניחים בתבנית אפיה ואופים 20 דקות בתנור בחום 180 מעלות
3. מוציאים מקררים ומפרקים לפרחים את הכרובית
4. חותכים את הבצל לרצועות
5. במחבת מקפיצים את הבצל מוסיפים את התבלין שווארמה מערבבים ומוסיפים את פרחי הכרובית מקפיצים את הכרובית והבצל כ 5 דקות ומוסיפים מלח 6. מעבירים לצלחת אפשר לפזר מלח גס מעל טחינה , עלי כוסברה ומעט סומק!
אפשר לאכול בפיתה , או להגיש על לאפה, אפשר להגיש חם כתוספת לארוחה או כמנה עיקרית בתאבון