סלט כרובית שווארמה

כרובית שווארמה נעמה קדוש
1 ראש כרובית

 1-2 בצל 

1 כף תבלין שווארמה 

1 כפית מלח גס
סומק בהגשה


אופן ההכנה:

1. בקערה ממלאים מים רותחים ושמים את הכרובית בתוך המים ל15 דקות 

2. ⁠מוציאים את הכרובית מניחים בתבנית אפיה ואופים 20 דקות בתנור בחום 180 מעלות 

3. ⁠מוציאים מקררים ומפרקים לפרחים את הכרובית

 4. ⁠חותכים את הבצל לרצועות 

5. ⁠במחבת מקפיצים את הבצל מוסיפים את התבלין שווארמה מערבבים ומוסיפים את פרחי הכרובית מקפיצים את הכרובית והבצל כ 5 דקות ומוסיפים מלח 6. ⁠מעבירים לצלחת אפשר לפזר מלח גס מעל טחינה , עלי כוסברה ומעט סומק!
אפשר לאכול בפיתה , או להגיש על לאפה, אפשר להגיש חם כתוספת לארוחה או כמנה עיקרית בתאבון