300 גרם קמח מנופה 

200 גרם חמאה 

80 גרם אבקת סוכר 

2 חלמונים 


אופן ההכנה :

1. במעבד מזון שמים את החמאה קרה חתוכה לקוביות 

הקמח והאבקת סוכר ומפעילים בפולסים קצרים את המעבד מזון עד לקבלת מרקם פירורי 

2. מוסיפים את החלמונים ומעבדים עוד מעט עד לקבלת גושי בצק 

הזהרו לא לעבד יותר מידיי אחרת הבצק לא יצא פריך

3. מרדדים על גבי נייר אפיה מקומח למלבן קורצים עיגולים 

4. במרכז כל עיגול שמים ממרח שוקולד שאוהבים 

5. מקפלים את 2 הדפנות  כלפי מעלה ומהדקים  ושוב מקפלים את 2 הדפנות כך מקבלים משולש של אוזני המן 

6. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה 

7. מעבירים למקפיא ל10 דקות 

8. מוציאים מהמקפיא ואופים בתנור בחום 170 מעלות כ 15 דקות