מגולגלות קרם שקדים ושוקולד לבן נעמה קדוש
300 גרם קמח לבן מנופה
80 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה
2 ביצים
2 כפות קקאו
מלית קרם שקדים:
100 גרם חמאה
250 מל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
2 כוסות קמח שקדים
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון (או לישה ידנית) מוסיפים את הקמח, אבקת סוכר, קקאו וחמאה בפולסים קצרים מעבדים יחד רק עד לקבלת פירורים
2. מוסיפים את הביצים ושוב בפולסים קצרים מעבדים ממש מעט רק עד לקבלת בצק
אם תעבדו את הבצק יותר מידיי הוא לא יצא פריך!
3. את הבצק מחלקים ל 3-4 חלקים
מפזרים על נייר אפיה מקומח ומפזרים מעט קמח על הבצק
מרדדים למלבן דק מורחים שליש מכמות המלית על הבצק אם רוצים אפשר לשים שוקולד לבן ולגלגל לרולדה כך ממשיכים עם שאר הבצק
אם רוצים מגולגלות מיני מחלקים את הבצק ל 4 חלקים
4. חורצים פסים ברולדה לסמן את גודל העוגיה ושיהיה קל בחיתוך
5. אופים בחום 170 מעלות כ 17 דקות
מפזרים אבקת אפיה מעל ובתיאבון