עוגיות מגולגלות שוקולד ותמרים

עוגיות מגולגלות שוקולד נעמה קדוש


400 גרם קמח מנופה 

1 שקית אבקת אפיה

200 גרם חמאה 

80 גרם אבקת סוכר 

1 כפית תמצית וניל 

2 ביצים גודל L 


מלית :

שוקולד למריחה השחר או נוטלה

ריבה עם אגוזים קצוצים

ממרח תמרים 


אופן ההכנה:


1. בקערת מיקסר מערבבים בעזרת וו גיטרה דקה סוכר, תמצית וניל וביצים 

2. מוסיפים את החמאה הרכה פנימה 

ומערבלים 2 דקות עד לקבלת קרם 

3. מוסיפים קמח ואבקת אפיה מערבלים רק עד לקבלת בצק ( כדי לשמור על פריכות הבצק) 


4. מחלקים את הבצק ל 3 מרדדים על נייר אפיה מקומח כל חלק למלבן

מורחים את המלית מגלגלים לרולדה 

5. חורצים את הרולדה לעוגיות 


אופים בחום 180 מעלות כ 20 דקות 

לא לאפות עד להזהבה 

רק עד שקצוות הרולדה משחימות 




בתאבון