עוגיות מגולגלות שוקולד נעמה קדוש
400 גרם קמח מנופה
1 שקית אבקת אפיה
200 גרם חמאה
80 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים גודל L
מלית :
שוקולד למריחה השחר או נוטלה
ריבה עם אגוזים קצוצים
ממרח תמרים
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר מערבבים בעזרת וו גיטרה דקה סוכר, תמצית וניל וביצים
2. מוסיפים את החמאה הרכה פנימה
ומערבלים 2 דקות עד לקבלת קרם
3. מוסיפים קמח ואבקת אפיה מערבלים רק עד לקבלת בצק ( כדי לשמור על פריכות הבצק)
4. מחלקים את הבצק ל 3 מרדדים על נייר אפיה מקומח כל חלק למלבן
מורחים את המלית מגלגלים לרולדה
5. חורצים את הרולדה לעוגיות
אופים בחום 180 מעלות כ 20 דקות
לא לאפות עד להזהבה
רק עד שקצוות הרולדה משחימות
בתאבון